Деца на 3-годишна възраст започват да получават срещу Covid-19 в

...
Деца на 3-годишна възраст започват да получават срещу Covid-19 в
Коментари Харесай

Китай започва да ваксинира деца на 3-годишна възраст

Деца на 3-годишна възраст стартират да получават против Covid-19 в Китай. Това се случва на фона на зачестилите случаи на заразяване в няколко провинции, оповестява „ Дейли Мейл “, представен от БГНЕС.

Местните градски и провинциални управляващи в най-малко пет провинции издадоха през последните дни вести, с които оповестяват, че децата на възраст от 3 до 11 години ще би трябвало да се имунизират. 76% от популацията на Китай е изцяло имунизирано, защото управляващите се стремят да поддържат политика на нулева приемливост към епидемиите.
 Ваксината на BioNTech основава 10 пъти повече антитела от китайската Sinovac Ваксината на BioNTech основава 10 пъти повече антитела от китайската Sinovac
Хората, които са получили коронавирусната ваксина на BioNTech, са имали 10 пъти по-голямо количество антитела от тези, създавани от...

По време на пандемията Китай прилагаше ограничения за затваряне, карантина и наложителни проби за вируса и значително ликвидира случаите на локална зараза, като в същото време имунизира изцяло 1,07 милиарда души от 1,4-милиардното си население. 

Правителството е изключително загрижено за разпространяването на по-заразния вид " Делта " от туристи и се ангажира да имунизира популацията преди Зимните олимпийски игри в Пекин през февруари. На задгранични фенове към този момент е неразрешено да участват на игрите, а участниците ще би трябвало да останат в балон, който ги отделя от хората на открито.

В понеделник северозападната провинция Джансу, която е мощно подвластна от туризма, затвори всички туристически обекти, откакто откри нови случаи на Covid-19, а на жителите на някои елементи на Вътрешна Монголия беше подредено да останат на закрито поради епидемията там. Националната комисия по опазване на здравето заяви, че през последните 24 часа са открити 35 нови случая на локално предаване на инфекцията, четири от които в Джансу.

Най-широко употребяваните ваксини в Китай, Sinopharm и Sinovac, са посочили резултатност при предотвратяването на тежки болести и предаване на вируса, въз основа на обществени данни. Но не е даден финален отговор на въпроса за отбраната, която те оферират против разновидността " Делта ", макар че съгласно публични лица те остават надеждни.
 Турция има лиценз да създава имунизацията на Sinovac Турция има лиценз да създава имунизацията на Sinovac
Турските медии оповестяват, че Sinovac, китайският производител на имунизацията CoronaVac против COVID-19, е дал на Турция лиценз за...

През юни Китай утвърди две ваксини - тази на Sinopharm от Пекинския институт за биологични артикули и Sinovac - за деца на възраст от 3 до 17 години, само че имунизира единствено тези на възраст над 12 години. През август регулаторните органи утвърдиха още една ваксина - Sinopharm на Института за биологични артикули в Ухан. След като имунизациите получиха вътрешно утвърждение за децата в Китай, задграничните държавни управления започнаха да слагат инжекции на децата в личните си страни.

В Камбоджа се употребяват както инжекциите Sinovac, по този начин и тези на Sinopharm при деца на възраст от 6 до 11 години, а регулаторните органи в Чили неотдавна утвърдиха Sinovac за деца на възраст от 6 години. В Аржентина регулаторните органи утвърдиха имунизацията Sinopharm за деца на тригодишна възраст. Много разрастващи се страни, останали отвън конкуренцията за приемане на инжекции от западни фармацевтични компании като Pfizer и Moderna, купуват китайски ваксини. По данни на Министерството на външните работи на Китай от септември до момента са доставени над 1,2 милиарда дози.

Дори и при необятното разпространяване на имунизациите в страната и по света, не всички родители са сигурни в тях, като се базират на по-малко обществено налични данни. Уанг Лу, която живее в южния град Фуджоу в провинция Фудзиен, споделя, че не бърза изключително да имунизира тригодишния си наследник. „ Просто не съм доста наясно с профила на сигурност на имунизацията, тъй че не желая да го имунизирам, най-малкото не желая да съм първата ", сподели госпожа Уанг.

През септември Sinovac стартира изпитване за резултатност измежду 14 000 деца в разнообразни страни. Одобрението ѝ в Китай се основава на по-малки изпитвания във фаза 1 и фаза 2. Пекинската ваксина на Sinopharm също е утвърдена въз основа на по-малки изпитвания във фаза 1 и фаза 2. Те бяха оповестени по-късно в рецензирани списания. Други родители обявиха, че не са обезпокоени, защото доста други хора към този момент са инжектирани.
 Китай утвърди втора ваксина против ковид за деца и младежи Китай утвърди втора ваксина против ковид за деца и младежи
Китай утвърди втора ваксина против ковид за приложимост при деца от 3-годишна възраст до младежи на 17 години, оповестява ТАСС. Ваксина...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР