Деца мигранти често са склонявани към проституция, за да бъдат

...
Деца мигранти често са склонявани към проституция, за да бъдат
Коментари Харесай

Деца мигранти плащат с проституция, за да влязат в Европа

Деца мигранти постоянно са склонявани към проституция, с цел да бъдат безвредно трансферирани през границата от Италия във Франция, написа английският вестник " Гардиън “, базирайки се на интернационалната организация " Спасете децата ".

Италианският клон на организацията показва, че малолетни, най-вече от Африка, са склонявани да продават своите тела, когато нямат от 50 до 150 евро, колкото им изискват водачите за превозване през границата.
В подмяна на секс децата получават храна и квартира, а организацията твърди, че има доказателства за доста случаи на проституция, броят на които даже се е нараснал от началото на годината.
Директорът на програмата в тази организация Рафаела Милано написа в отчета, че на проституция се склоняват " доста млади девойки ", които са част от огромния брой мигранти, непридружени от възрастни и отиват при родственици и другари в други европейски страни. Тя акцентира, че девойките " са изложени на доста сериозен риск от малтретиране и употреба " и постоянно се намират в условия на " огромно оскърбление ", написа " Гардиън ", представен от БГНЕС.
Ситуацията на граничния пункт Вентимилия, главната директна точка за мигрантите, опитващи се да стигнат до Франция, се утежни фрапантно след закриването на краткотрайния приемателен център през април. Децата мигранти са принудени да живеят на улицата в " унизителни и рискови условия ".
Според отчета повече от 1 900 девойки са полово експлоатирани в региона от януари 2017 година до март 2018 година и е потвърдено, че 160 от тях са деца. Има и такива, които лъжат, че са пълнолетни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР