Детройтското ателие Hoffy Automobile представи хардкор версия на BMW M4

...
Детройтското ателие Hoffy Automobile представи хардкор версия на BMW M4
Коментари Харесай

Американци построиха най-бруталното BMW M4

Детройтското ателие Hoffy Automobile показа хардкор версия на BMW M4 с името Mamba GT3. Работата по плана стартира още преди три години, само че тогава компанията сподели единствено компютърно генерирани изображения на бъдещия автомобил.



Mamba GT3 с право може да претендира за званието "най-брутална M-четворка в света ". Купето се отличава с необятен аеродинамичен пакет в стила на колите от сериите DTM и клас GTE. множеството панели на каросерията са направени от армирана с въглеродни влакна пластмаса.



"Мамбата " има нови брони, прагове, заден дифузьор, антикрило, спортни светлини, стопове с органични светодиоди, странични огледала он въглеродни влакна и 21-цолови колела. Салонът е тапициран с алкантара, седалките са спортни, а аудиосистемата е направена по поръчка.



Мощността на трилитровия редови шестак е увеличена на 750 к.с., с 250 повече от най-потентното M4 GTS. Двигателят е комбиниран с модифицирана трансмисия с два съединителя, а заводската изпускателната система е сменена от спортен шумозаглушител Eisenmann GT Pro Race.








Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР