Детройт прекъсна серията си от три поредни загуби в Националната

...
Детройт прекъсна серията си от три поредни загуби в Националната
Коментари Харесай

Детройт пречупи Далас след продължение, Богданович помогна с 30 точки

Детройт прекъсна серията си от три следващи загуби в Националната баскетболна асоциация (НБА), откакто съумя да завоюва домакинския си дуел против Далас. Пистънс се наложи със 131:125 след продължение.

Хърватският баскетболист Боян Богданович осъществя 30 точки и оказа помощ на своя отбор да реализира едвам шестия си триумф от началото на сезона при 18 провали, което отрежда на Детройт предпоследното място в Източната конференция. Килиан Хейс добави 22, осем от тях в добавеното време.

Джейдън Айви стреля тъкмо от тройката, с цел да даде преднина на своя отбор 125:123 в продължението. Последваа забивка на Крисчън Ууд, с която той израни резултата, само че Хейс наниза още една тройка. Нов пропуск на Тим Хардуей-младши, който в предходните си три опита вкара единствено един и следващ панер на Хейс зад дъгата действително обезпечи триумфа на Детройт.

Словенският гард на гостите Лука Дончич пък изигра следващ мощен мач от началото на постоянния сезон, откакто реализира дабъл-дабъл от 35 точки и 10 асистенции и беше най-резултатният баскетболист на игрището. Хардауей-младши приключи с 26 точки. Въпреки напъните има обаче Далас Маверикс позволи 11-та загуба от началото на сезона и към този момент е с негативен баланс, което отрежда на отбора 11-то място в Западната конференция с 10 победи. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР