ДЕТРОЙТ (AP) — Няколко пресечки от моста Сан Франциско-Оукланд Бей,

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Няколко пресечки от моста Сан Франциско-Оукланд Бей,
Коментари Харесай

Нова закрита станция за зареждане на EV в Сан Франциско предлага поглед към бъдещето

ДЕТРОЙТ (AP) — Няколко пресечки от моста Сан Франциско-Оукланд Бей, Electrify America е на път да отвори закрита станция за зареждане, която разрешава водачите си почиват в салона, до момента в който батериите на електрическите им транспортни средства се зареждат.

Станцията за бързо зареждане с непрекъснат ток с 20 щепсела, която отваря за работа в петък покрай центъра на Сан Франциско, е част от наклонност към по-привлекателни квартални станции, предопределени да обслужват притежателите на EV, които не могат да зареждат в домовете им, както и на пасажери или пътуващи до работното място, които нямат сок.

Той също по този начин е предопределен да разсее страховете измежду евентуалните купувачи на EV, че станциите за зареждане са прекомерно нищожни или че няма да имат безвредно място да чакат техните транспортни средства се зареждат, като харчат доста повече, в сравнение с е належащо за зареждане с бензин. Ръстът на продажбите на електрически автомобили в Съединените щати се забавя значително заради сходни опасе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР