Детронираният европейски клубен шампион Реал Мадрид е твърдо решен да

...
Детронираният европейски клубен шампион Реал Мадрид е твърдо решен да
Коментари Харесай

Хакими е в любовен триъгълник с Дортмунд и Реал

Детронираният европейски клубен първенец Реал Мадрид е твърдо решен да си върне крайния бранител Ашраф Хакими, който беше пратен чартърен в Борусия Дортмунд предишното лято за период от два сезона.

Ръководството на " белия балет " е извънредно впечатлено от развиването на мароканския футболист, който небрежно се трансформира в един от най-важните играчи на треньора Люсиен Фавре на стадион " Сигнал Идуна Парк ".

Германският клуб не крие желанието си да уреди Хакими за непрекъснато, само че с оглед чудесните му изяви това ще бъде много сложна задача. Очаква се през лятото на 2020 година Ашраф да бъде в позиция даже за несъмнено титулярно място в Мадрид, написа вестник " Ас ".

20-годишният африканец е привързан с " белия балет " до лятото на 2021 година, само че се чака клубът да му предложи нов контракт, с много по-добри финансови параметри.

Интересно ще бъде в случай че Хакими откаже нов контракт и реши да остане за непрекъснато в редиците на Борусия. тогава вероятно Реал ще бъде заставен да го продаде идващото лято, с цел да не го изпусне без пари 12 месеца по-късно./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР