Детето на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло, навърши

...
Детето на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло, навърши
Коментари Харесай

Брад и Анджелина в чудесни отношения - slava.bg

Детето на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло, навърши преди дни (27-ми май) 14 години и съгласно източник на „ Entertainment Tonight “ татко му е доста горделив с младежа, който смени пола си и от момиче стана момче. Изданието разкрива, че Шайло е доста непосредствен сега с Пит. Не по този начин обаче стои въпросът с Мадокс. Той и Брад са в много обтегнати връзки. Именно поради спор с него започва и раздялата сред Джоли и артиста.

Все отново източникът споделя пред „ Entertainment Tonight “: „ Децата са най-важното за Брад. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкоз доста за живота точно от тях. Той и Анджи се схващат доста по-добре, откогато бяха открити разпоредбите за настойничество. Затова и стигат дотук. “

„ Шайло е близка и с двамата си родители “, сподели източникът пред Едноличен търговец дни преди фамилния празник. „ Всички деца с неспокойствие чакат рождения ден на Шайло и възнамеряват да го честват с торта. Брад е толкоз горделив с Шайло. Той харесва това, че тя постоянно остава вярна на себе си и е толкоз добра към братята и сестрите си. “
Децата на Джоли и Пит изкарват карантината в Лос Анджелис. Източник показа през март пред Е! какъв е бил животът им: „ Те не престават да учат за учебно заведение, практикуват езиците си, свирят на принадлежности, играят на настолни игри и оказват помощ при приготвянето на вечерята “. Източникът добавил, че по някакъв метод „ смяната не е била прекомерно огромна, защото те са привикнали да извършват образователните си задания вкъщи “.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 година, само че публично бракът им завърши през 2019 година Заради децата съумяват да се схванат. Те имат общо шест деца – три осиновени и три биологични– Мадокс, на 18, Пакс, на 16, Захара, на 15, Шайло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

След раздялата те изминават дълъг път и за изненада на техните другари към този момент общуването посред им е извънредно безпрепятствено. Това става след прецизен график за попечителството, който те съблюдават и по този начин е било облекчено цялото напрежение сред двамата, прецизира още източник пред „ Entertainment Tonight “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР