Детето ми пада и разбива челото си на ръба на

...
Детето ми пада и разбива челото си на ръба на
Коментари Харесай

Мустафа Емин с първи коментар за случилото се в Пирогов

Детето ми пада и разрушава челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болничното заведение в " Люлин ", откъдето ги насочват към " Пирогов ". Пристигнахме в " Пирогов " към 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце. Това написа във фейсбук профила си съветникът на министъра на защитата Тодор Тагарев Мустафа Емин. Повод са думите му бяха изказванията на здравна сестра от болничното заведение, която заяви, че Емин вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото.

" Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, оправдавам се. Дълбоко погрешно е обаче, че съм желал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия. Извинявам се, в случай че съм бил разсеян в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината става ясно рано или късно и съм подготвен да понеса цялата отговорност за всяко свое деяние ", добави още Емин.

" Това, което не мога да позволи е дъщерите ми да порастват с даже най-малкото подозрение, че татко им може да постъпил безчовечен, както се твърди. Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разрушеното чело на детето ми. "

Тече инспекция по случая и от " Да, България ", от чиито редици Мустафа Емин е препоръчан и от Министерството на защитата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР