Детето ми пада и разбива челото си на ръба на

...
Детето ми пада и разбива челото си на ръба на
Коментари Харесай

Мустафа Емин за случката в Пирогов: Възможно е да съм бил емоционален

Детето ми пада и разрушава челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болничното заведение в Люлин, откъдето ги насочват към Пирогов. Пристигнахме в Пирогов към 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце. Това написа съветникът на министъра на защитата Тодор Тагарев Мустафа Емин в своя фейсбук профил, откакто по-рано през днешния ден здравна сестра в " Пирогов " описа, че Емин вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото.

" Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, оправдавам се.

Дълбоко погрешно е обаче, че съм желал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия. Извинявам се, в случай че съм бил разсеян в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината става ясно рано или късно и съм подготвен да понеса цялата отговорност за всяко свое деяние ", добави още той.

" Това, което не мога да позволи е дъщерите ми да порастват с даже най-малкото подозрение, че татко им може да постъпил безчовечен, както се твърди. Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разрушеното чело на детето ми. "



Случката за отношението на съветника на Тагарев беше споделена от фейсбук страницата на " Пирогов ". По-късно стана ясно, че партийна инспекция ще ревизира нарушил ли е етичните правила Мустафа Емин.

От групировката " Да, България " обясниха, че са получили сигнал за случай със съпартиеца си от 28 август. От Министерството на защитата също излязоха със позиция по отношение на случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР