Детето, което падна от втория етаж в Пловдив, вече е

...
Детето, което падна от втория етаж в Пловдив, вече е
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на детето, което падна от кооперация в Пловдив

Детето, което падна от втория етаж в Пловдив, към този момент е в устойчиво положение и не е в интензивното поделение на болничното заведение. Ако на родителите бъде повдигнато обвиняване, че са го оставили без контрол по време на ицидента, обществените служби ще преценяват дали да го изведат от фамилията.

Пловдив

На детето ще бъде направено ново проучване със скенер на следващия ден и ще бъде прегледано от невролог. Момиченцето, което е на година и три месеца, беше признато в болничното заведение с тежка черепно-мозъчна контузия. От полицията потвърдиха първичната информация, че родителите, които са спели по време на случая, преди този момент са пили алкохол.
ст. комисар Йордан Рогачев - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив: С експериментиране на техническо средство за приложимост на алкохол на двамата родители е отчело съществуване от над 1 промила и за единия, и за другия родител.
Предстои обществените чиновници да приготвят отчет, който ще бъде показан по досъдебното произвеждане. Въпреки че в началото родителите не са били арестувани, наблюдаващият прокурор ще реши дали да им бъде повдигнато обвиняване.
ст. комисар Йордан Рогачев - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив: Прокуратурата по нейна преценка и като напреднем с следствието към този момент ще се види вида на повдигнатото обвиняване.
Ако бъде потвърдена виновност, наказването за оставяне на малолетно дете без контрол е отнемане от независимост до три години и публично неодобрение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР