Детето беше мъртвородено. Това съм казала на полицията. Изпитвах огромни

...
Детето беше мъртвородено. Това съм казала на полицията. Изпитвах огромни
Коментари Харесай

Защо майка изхвърли новороденото си бебе във външна тоалетна?

Детето беше мъртвородено. Това съм споделила на полицията. Изпитвах големи болки. Казала съм пред служителите на реда по какъв начин и какво е станало всичко. Това съобщи тя в ефира на bTV. Атанаска, която оня ден изхвърли новороденото си бебе във външна тоалетна, в къща в село Радовене. Тепърва по случая стартират следствие на способените органи и дали е имало принуждение и ликвидиране.

Атанаска е от Пазарджишко и се е срещнала по интернет с Миглен, с който заживяла на фамилни начала в селото. Именно той е уведомил кмета на селото за станалото, откакто видял жена си в кръв. Атанаска твърди, че е била бременна в четвъртия месец. На място е пристигнала полиция и незабавната помощ, както и чиновници от Агенцията за протекция на детето. Жената има 4-годишно дете от различен мъж, което в този момент е настанено в обществена институция. "Аз нямам никаква виновност за станалото. Има си закони. Казал съм каквото знам на служителите на реда. Умните хора ще вземат решение какво е станало. Не знам дали ще мога да й простя ", сподели самият Миглен.

"Семейството не е неприятно. Нея не я познавам. Тя е неотдавна тука с Миглен. Иначе се уважаваха. Ходиха на кафе дружно. Не знам в кой месец е била бременна. Не са неприятни хората. Разбират се. Всички ги уважаваха. Ние разбрахме, че нещо става, когато пристигна полицията, пожарната, колата за спешна помощ. Аз въобще не съм разговарял с нея ", разкри комшия от селото. Иначе ги почитат доста. Не са неприятни хората. Откакто пристигна полиция, разбрахме, че нещо става. Това уточни още жителя на селото, на име Тошко. Полицаите почнаха да споделят, че дете нещо са хвърлили в тоалетната. Линейка пристигна, пожарна пристигна “, споделя още мъжът. От своя страна другото дете на дамата на 4 години е изведено от вкъщи. Катя Нечева от обществено подкрепяне и Георги Костов от протекция на детето прецизираха, че тях ги интересува точно то.

За него сме подхванали мярка за протекция. Спешно е изведено от фамилията и настанено при професионално семейство. Преди това не е открито съществуване и предпочитание от близки и родственици да поставят грижи за това дете “, съобщи Нечева.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР