Детето беше мъртвородено. Това съм казала на полицията. Изпитвах огромни

...
Детето беше мъртвородено. Това съм казала на полицията. Изпитвах огромни
Коментари Харесай

Майката, захвърлила новороденото си бебе в тоалетна: Детето беше мъртвородено

Детето беше мъртвородено. Това съм споделила на полицията. Изпитвах големи болки. Казала съм пред служителите на реда по какъв начин и какво е станало всичко.

Това сподели пред камерата на БТВ Атанаска, която оня ден изхвърли новороденото си бебе във външна тоалетна, в къща в село Радовене. Тепърва по случая стартират следствие на способените органи и дали е имало принуждение и ликвидиране. Атанска е от Пазарджишко и се е срещнала по интернет с Миглен, с който заживяла на фамилни начала в селото. Именно той е уведомил кмета на селото за станалото, откакто видял жена си в кръв. Атанаска твърди, че е била бременна в четвъртия месец. На място е пристигнала полиция и незабавната помощ, както и чиновници от Агенцията за протекция на детето. Жената има 4-годишно дете от различен мъж, което в този момент е настанено в обществена институция.

"Аз нямам никаква виновност за станалото. Има си закони. Казал съм каквото знам на служителите на реда. Умните хора ще вземат решение какво е станало. Не знам дали ще мога да й простя ", сподели самият Миглен.

"Семейството не е неприятно. Нея не я познавам. Тя е неотдавна тука с Миглен. Иначе се уважаваха. Ходиха на кафе дружно. Не знам в кой месец е била бременна. Не са неприятни хората. Разбират се. Всички ги уважаваха. Ние разбрахме, че нещо става, когато пристигна полицията, пожарната, колата за спешна помощ. Аз въобще не съм разговарял с нея ", разкри комшия от селото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР