Детектив Уилям Мърдок и най-романтичният герой на Epic Drama, Рос

...
Детектив Уилям Мърдок и най-романтичният герой на Epic Drama, Рос
Коментари Харесай

Дебют на криминалната драма „54 часа“ и нови сзони на Мърдок и Полдарк по Epic Drama през февруари

Детектив Уилям Мърдок и най-романтичният воин на Epic Drama, Рос Полдарк, се завръщат с нови сезони, очаквайте и дебюта на екшън драмата в две елементи „ 54 часа “ на изключителния 29 февруари - в Дома на епичната драма - – през февруари.
Знаете ли, че Канада е единствената страна, която отбелязва рождения ден на кралица Виктория с народен празник? Той се пада в последния понеделник на месец май, предшестващ 25 май. Любимият ни детектив Уилям Мърдок, обаче, се завръща в Дома на Епичната Драма още в първия понеделник на февруари, освен това - с нов сезон!
Седмият сезон на „ Криминалните случаи на Мърдок “ стартира на първия в историята Ден на Виктория. Мърдок се е събрал още веднъж с обичаната си Джулия на борда на луксозен пътнически транспортен съд по време на първото му излизане в намерено море. Безоблачните им дни обаче са помрачени, когато дъщерята на притежателя на кораба наподобява е хвърлена през борда.
Сред заплетените следствия в новия сезон: Мърдок пази живота на изобретателя Джеймс Пендрик, откакто човек е убит по време на представянето на последното му откритие - филм със тон. Шерлок Холмс се завръща да помогне на Мърдок, когато бавачка изчезва и хора са уверени, че само огромният детектив може да я открие. Детектив Мърдок се бори още с паяци убийци, морско страшилище, мистериозна гибел на велосипедист и войска от зомбита...
„ Криминалните случаи на Мърдок “ – сезон 7 - е по Epic Drama всеки работен ден от 21:00 от 3 февруари.

На протичащия се един път на четири години 29 февруари, събота, е Epic Drama премиерата на екшън драмата в две елементи „ 54 часа “.
Животът върви мудно в един парещ летен ден през 1988 година, а въоръжен банков обир се проваля. Догато бягат от полицията, двама ганстери вземат пасажерите от цялостен рейс за заложници. Последващото гонене се трансформира в злополучие.
Полицаите стават за смях с аматьорските си интервенции, до момента в който националните медии, които преследват най-скандалните фрагменти и изявленията онлайн с бандитите, непрекъснато им пречат.
Рьоснер, който е идеологът на интервенцията, дирижира невъзмутимо техните 54 часа популярност. Съучастникът му Деговски получава злокобно наслаждение от манипулирането на медиите, само че е също непредвидим и жесток. Когато си изпуска нервите, двамата мъже избират две млади дами за заложници, до момента в който скачат в друго транспортно средство за бягство. Това поставя началото на авантюра, която изцяло излиза от надзор.
Драмата от две елементи получи 13 номинации и 9 награди през сезон 2018-2019 година на филмовите награди. Режисьорът Килиан Ридхоф беше предлагат четири пъти и взе премия за драма в Сеул; писателят Холгер Карстен Шмид получи Баварска ТВ премия, а артистът Албрехт Шуч взе премия за ролята си на фотографа Питър Майер в минипоредицата.
„ 54 часа “ е по Epic Drama на 29 февруари, събота, в 22:00 часа.

Още един обичан воин на Epic Drama се завръща в ефира на ТВ канала в месеца на любовта. „ Полдарк “ дебютира с последния си, пети сезон на 9 февруари, неделя.
С началото на новия век всички се надяват на по-светло бъдеще, само че предишното хвърля дългата си сянка над Корнуол. Рос Полдарк е решен да остави Уестминстър зад тила си и да прекарва повече време с хората, които обича. Но когато остарял другар се нуждае от помощ, Рос е заставен да се изправи против открития порядък и да сложи под въпрос личната си преданост към краля и страната. Семейство Енис се събира, с цел да се причисли към идеята, а Демелца би трябвало да се бори с рискове, до момента в който съдилищата на Джордж корумпират управляващите, чието въздействие се простира над цялата империя.
Това може и да е последният сезон на " Полдарк ", само че не всички от книгите на Уинстън Греъм, на които е основан сериала, са намерили място в сюжетните линии до момента, тъй че не е ясно какво може да се случи в бъдеще...
„ Полдарк “ – сезон 5 - е по Epic Drama всяка неделя от 21:00 от 9 февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР