Дете, участник в две издания на Milan Academy Junior Camp

...
Дете, участник в две издания на Milan Academy Junior Camp
Коментари Харесай

За първи път българче с покана за проби в Милан

Дете, участник в две издания на Milan Academy Junior Camp Bulgaria, е поканено на проби в Милан. Страхотната вест показа Ивайло Рачев, който основава плана Milan Academy Junior Camp в България и работи за неговото развиване и разпространение от 2011 година.

Мерт Дурмуш е името на 14-годишния гений от град Ловеч, който е видян още по време на присъединяване му на лагера в Дряново през 2017 година. Миналото лято, по време на кампа в Несебър и най-много при започване на тази година, когато взе участие в едноседмична Experience стратегия в Милано, Мерт още веднъж показва своите безспорни качества и резултатът не закъснява.

В края на месец май, Мерт Дурмуш и неговите родители ще заминат за една седмица в Милано, където детето ще бъде на проби, откакто премине медицински проби.

На базата Висмара – домът на детско-юношеските гарнитури на росонерите, Мерт ще тренира наедно със своите връстници от гранда Милан. Това няма да е първото посещаване на малчугана във Футболният център на ДЮШ на Милан. След лагера в Дряново, Дурмуш бе измежду определените да вземат участие на Milan Academy Junior Camp Day, който обичайно се организира на Висмара и на който са събрани най-хубавите деца, взели участие в Milan Academy Junior Camp от целия свят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР