Дете, на 7 години, от врачанското село Крушовица е изтезавано

...
Дете, на 7 години, от врачанското село Крушовица е изтезавано
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: 7-годишното бито и душено от повече от година от пастрока си!

Дете, на 7 години, от врачанското село Крушовица е изтезавано повече от година от пастрока си. Той биел, душил и наказвал дъщерята на изгората си, като я заплашвал да мълчи, с цел да не стане по-лошо. Момиченцето е открито при акция на полицията да спи на дъска върху гуми в остарял курник измежду мишки и паяци, написа " Телеграф ".

Арест

След сигнал за нечовешките условия, в които „ се отглежда “ детето, 31-годишният мъж, с който живее майка му, е задържан. Извършените инспекции от обществени служащи открили, че момиченцето постоянно е оставяно единствено измежду боклуците. Храна е получавало единствено един път дневно, нормално засищало глада си със изсъхнал самун. Пастрокът му подавал коричките през прозореца. Според шефката на районна дирекция " Социално подкрепяне " във Враца Мария Търнавска следва да се обясни дали детето е живяло година и половина в постройката отвън къщата, както се твърди в сигнала. Засега е ясно, че то фактически е оставяно без контрол от майка му и нейния сътрудник, както и че изискванията, в които е живяло, са потресаващи. Там не е имало нито отопление, нито облекла.

Училище

От учебното заведение на 7-годишното дете са подали спорна информация. Оттам са декларирали, че детето е споделяло, че е бито от пастрока си, само че се е допускало, че то може да преувеличава. Социалните служащи не престават да изследват обстановката с информация от разнообразни източници. В момента то е настанено в фамилията на родственици.

Бой

Тормозеното момиченце е бито и душено от пастрока си, оповестиха от прокуратурата във Враца. Оттам прецизираха, че пастрокът към този момент е притеглен като обвинен и сега се намира в следствения арест. Грозят го от 3 до 10 години отнемане от независимост. Разследва се и държанието на майката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР