Дете на 5 години е загинало при катастрофата на автомагистрала

...
Дете на 5 години е загинало при катастрофата на автомагистрала
Коментари Харесай

Поредната жертва на АМ Тракия е само на 5 години

Дете на 5 години е починало при злополуката на автомагистрала " Тракия " в региона на град Кермен. Инцидентът е станал към 17.00 часа.

Колата е самокатастрофирала, блъснала се е в мантинелата и се е самозапалила. В нея са пътували две фамилии – общо 8 души.

Магистралата е отворена за придвижване и в двете направления.

Вероятната причина за тежкия случай е техническа нередовност, съобщи основен контрольор Димитър Кикьов, шеф на районно управление (на МВР) Сливен.  

" Вероятната причина е техническо положение на автомобила. Няма данни различен автомобил да е повлиял на ПТП, нито инфраструктурата. "

Заместник-окръжния прокурор Руси Русев сподели какво се знае досега от протеклия първичен оглед. 

" За страдание знаем, че е умряло едно дете от пътувалите в автомобила. Останалите лица са без пострадвания. Те са съумели да излязат от горящия автомобил и след обзор в незабавния център в Сливен са в полицията, с цел да бъдат разпитвани като очевидци по формираното досъдебно произвеждане "

Работи се по няколко версии.

" Данните от огледа… по-скоро до момента водещата версия, по която работят сътрудниците от полицията, се касае за потребление на несъответствуващи за атмосферните условия за сезона гуми, които са били мощно остарели. Тези гуми, износени,  в резултат на пукането на гумата, се стига до този случай – запалване на автомобила след удар в мантинелата. "

Тепърва ще се обяснява, за какво детето е останало в горящата кола. В момента всички пътували в колата са на разпит в полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР