Дете на 14 години е починало, след като е било

...
Дете на 14 години е починало, след като е било
Коментари Харесай

Дете почина, блъснато от кола в София

Дете на 14 години е умряло, откакто е било блъснато от автомобил в София. Момичето е било дружно с друго дете.

Инцидентът е станал в 19.40 часа в региона след кръстовище на бул. Никола Вапцаров " в платното в посока към " Цариградско шосе ".

По първични данни леката кола е блъснала двете девойки, до момента в който те са пресичали булеварда в сектор, обозначен със светофарна уредба.

Пострадалите девойки неотложно са откарани за оказване на здравна помощ, само че на път към болничното заведение едното дете е умряло.

Автомобилът и водачът са на място. Движението по бул. " Никола Вапцаров " в региона след кръстовището с ул. " Атанас Дуков ", посока към Телевизионната кула е краткотрайно спряно.

На мястото на случая са патрули на Пътна полиция. Предприети са процесуално-следствени дейности.

Следствие се води... не карах бързо, на зелен светофар минавах. Децата изскочиха от процеп, който не е пешеходна пътека, след светофара. Спрях по допустимо най-бързия метод и незабавно се обадих на 112, като видях, че децата паднаха, съобщи водачът през Българска национална телевизия.

Според него, скоростта е била 50-60 км/ч, не е имало запушване.

Припомняме, че през вчерашния ден вечерта автомобил на НСО блъсна още веднъж дете на същата възаст - 14-годишно момче, което и сега се намира в тежко положение в реанимацията на болница " Св. Анна ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР