Дете на 12 години е било пребито брутално от роми

...
Дете на 12 години е било пребито брутално от роми
Коментари Харесай

Цигани нападнаха и пребиха с нечувана жестокост дете в София

Дете на 12 години е било пребито брутално от роми в София. Това разкрива близка на фамилията, която е разгласила и фотография на момчето. По думите й нападателите сами си търсели мотив за побоя и са показали нечувана свирепост. Ето какво написа тя на профила си в обществената мрежа: 
" Това се е случило през вчерашния ден на едно дванадесетгодишно дете, пребито брутално от трима "интегрирани " и "социално слаби " роми! Побоят станал в "Люлин " 4, против общежитията. Детето е наследник на моя другарка, само че можеше да е моето или вашето... Детето се прибирало от учебно заведение и не е желало да беседва с тях, просто ги е подминало, без да дава отговор на въпросите им! Къде е законът? Къде е страната?
Какво стана с обещанията на политиците? Кога ще спре гаврата с децата ни? Това е дете на 12 години! " Катерина, майката на момчето, споделя, че през вчерашния ден вечерта, до момента в който тя и синът й са били в " Пирогов ", е имало и друго дете, нападнато още веднъж от роми в " Люлин ": 
" Лошото е, че нощес не беше единствено той в " Пирогов ". Имаше още едно дете преди нас от " Люлин " 6 очевидно на неговата възраст, пребит и му откраднали колелото. За благополучие с по-малко последствия. "

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР