Дете е загинало при тежка катастрофа на магистрала Хемус станала

...
Дете е загинало при тежка катастрофа на магистрала Хемус станала
Коментари Харесай

Дете загина в катастрофа на Хемус край Шумен, няколко човека са в болница

Дете е починало при тежка злополука на автомагистрала " Хемус " станала нощес край Шумен, а две дами са с заплаха за живота. Това оповестиха от полицията в Шумен. Катастрофата е станала сред два автомобила - " Фолксваген Голф " с варненска регистрация и " Форд Фиеста “ с русенска.

Според първичната информация детето е на 6 години.

Сигнал за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР-Шумен малко след 18:15 часа през днешния ден.

По първични данни лидерът на " Фолксвагена ", 35-годишна жена от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост и липса на задоволително отдалеченост, блъснала движещия се пред нея лек автомобил " Форд Фиеста “.

В резултат на удара " Фордът " се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила. В болничното заведение в Шумен са откарани останалите трима пасажери от " Форда " и лидерът на автомобила.

Майката на починалото дете, 42-годишна жена е с заплаха за живота. След обзор са открити фрактури на голям брой ребра и тазови кости вдясно.

С заплаха за живота е и другата пътничка в автомобила, 75-годишна жена, която е в контузии на ребра от двете страни и черепно-мозъчна контузия.

Двете са настанени в ОАРИЛ на МБАЛ- Шумен.

Водачът на форда, 58-годишен мъж, е с травма на бял дроб и разкъсно -контузни рани на лява ръка. Другото дете, на 6 години е със счупено ребро вляво и фрактура на дясна челюстна кост.

35-годишната жена, която е пътувала с фолксвагена и 8-годишното дете са прегледани и освободени за домашно лекуване. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР