Дестинацията на титлата във Висшата лига може да е най-важното

...
Дестинацията на титлата във Висшата лига може да е най-важното
Коментари Харесай

Най-добрата и най-лошата възможна финална позиция за всеки клуб от Висшата лига в последния ден

Дестинацията на купата във Висшата лига може да е най-важното нещо, което би трябвало да се реши в последния ден от сезона, само че не е единственото.

Ако сте безпристрастен, възможностите са, че с едното око ще гледате Манчестър Сити против Уест Хям, а с другото Арсенал против Евертън. Сити ще претендира за четвърта поредна купа, в случай че победи съперниците си от средата на таблицата, само че всичко по-малко от това би оставило вратата отворена за страната на Микел Артета.

По-надолу в таблицата обаче има още доста за игра за. Докато квалификациите за Шампионска лига бяха публично решени и изпадналата тройка също удостовери, че няма невероятна смяна от 12 гола, има места - и парични награди - за които да играете.

Всяко място в таблицата коства £ 2,2 милиона, взимане или предоставяне. Това може да има отношение към летните трансферни средства, даже и да няма повече от тях на масата, а Mirror Football прегледа къде всеки тим към момента може да приключи, до момента в който наближаваме огромния край.

1. М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР