Дестинацията, която трябва да изберат британците, търсещи алкохолна ваканция това

...
Дестинацията, която трябва да изберат британците, търсещи алкохолна ваканция това
Коментари Харесай

Слънчев бряг е №1 в Европа за алкохолен туризъм през лято 2019

Дестинацията, която би трябвало да изберат британците, търсещи алкохолна почивка това лято, е българският курорт Слънчев бряг , написа английският таблоид " Сън " (The Sun), представен от Дневсник, като се базира на статистика на английската държавна пощенска работа Post Office. Пиенето в България е най-евтино, написа авторката на публикацията Цин Се и поучава читателите да заобикалят Франция, където бирата коства над три пъти по-скъпо в сравнение с в България.

Отбелязва се, че в Слънчев бряг освен са едни от най-ниските цени на бирата и виното измежду европейските морски курорти, само че и тази година е с близо 14 % по-евтино спрямо предишното лято.

За съпоставяне бирата е с 342 % по-евтина в Слънчев бряг , в сравнение с в Ница, а виното - с към 238 %. При това състояние не е изненада, че Слънчев бряг се трансформира в новия Магалуф, известен курорт на испанския остров Майорка, за обичащите купона британци, написа Цин.

Тя отбелязва също, че българският курорт е преференциален за фамилни ваканции, а цените на храната по заведенията са едни от най-ниските.

Изводите и са подкрепени със статистика за цените на напитките и храната в заведенията. От таблицата оповестена в изданието се вижда, че единствено няколко неща са по-евтини в други известни за летуване страни в сравнение с в България. Сред образците е, че кафето в Португалия е 0.64 паунда в Португалия, до момента в който в България е 0.72 паунда, бутилка кола в България е 0.97 паунда, а в Турция 0.87 паунда.

Според статистиката хранене в България за семейство включващо и кафе, кола, бира и вино излиза 32,12 английски паунда и това е най-евтино в Европа. Най-близо до България е Турция, където този пакет коства над 50 лири. На другата прекаленост е Италия, където ще би трябвало да платят за това 129.65 паунда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР