Десният защитник Рийс Джеймс все още се надява да попадне

...
Десният защитник Рийс Джеймс все още се надява да попадне
Коментари Харесай

Рийс Джеймс е с патерици и скоба на коляното, но продължава да се надява за Световното

Десният бранител Рийс Джеймс към момента се надява да попадне на Световното състезание в Катар, макар че се намира в много ранен стадий от рехабилитацията на контузия в коляното. 22-годишният защитник получи контузия в мача с Милан в Шампионската лига по-рано този месец и за момента присъединяване му е под въпрос. На пръв взор даже повече от това – бранителят се придвижва с патерици, а коляното му е хванато в здравна скоба. 
 Рийс Джеймс е сломен от травмата на коляното, само че ще се бори до последно да бъде на Мондиала Рийс Джеймс е сломен от травмата на коляното, само че ще се бори до последно да бъде на Мондиала
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще разгласи окончателния лист от 26 футболисти за Катар на 10-и ноември, само че десният бек на Челси отхвърля да се съобщи. " Единственото, което желая сега, е да си правя работата по възобновяване оптимално добре в идващите седмици. Ще се опитам, няма да се предавам. Макар към момента да съм в много ранен стадий. Лекарите на Челси не са ми дали някакви проценти, в които да правят оценка възможностите ми. Ще бъде мъчно, само че ще забележим по какъв начин ще върви времето. Това е травма, която може да отнеме доста време и пристигна в несъответствуващ миг, само че давам всичко от себе си и се надявам, че е допустимо. А в случай че не стане, най-малко ще знам, че съм опитал всичко ", споделя още Рийс Джеймс. Той се трансформира в титуляр в схемата на игра на Саутгейт в националния тим, а също по този начин стана и един от значимите хора в тима на Челси.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР