Десният защитник Жереми Петрис не тренира на пълни обороти вчера

...
Десният защитник Жереми Петрис не тренира на пълни обороти вчера
Коментари Харесай

Болки във врата мъчат Жереми Петрис

Десният бранител Жереми Петрис не тренира на цялостни обороти през вчерашния ден на " Герена ". " Сините " започнаха подготовка за домакинската турнирна среща с Черно море, която е в петък от 20:30 часа.

На първото занятие за седмицата Елин Топузаков изведе наличните футболисти без контузения Хосе Кордоба, който страда от мускулна контузия. Заради неразположение с главната група не се готви Жереми Петрис, който малко след началото на заниманието се прибра в съблекалнята.

Французинът има проблем с врата и по тази причина не е приключил тренировката. Все отново се чака той да бъде подготвен за дуела с " моряците ". 25-годишният защитник пропусна успеха над Локо Пловдив с 3:0, защото бе осъден. След глоба за " сините " се завръща и Келиан ван дер Каап. Двамата се чака да бъдат титуляри против Черно море и да заемат местата на Патрик-Габриел Галчев и Кристиан Димитров.

Елин Топузаков няма други проблеми. Той само няма да разчита в петък на Хосе Кордоба и трайно контузения Билал Бари, написа " Тема Спорт ".
 Няма край - следващ клуб пожела Филип Кръстев
Няма край - следващ клуб пожела Филип Кръстев

Единственото ясно е, че няма да остане в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР