Десният краен защитник на Барселона Нелсон Семедо е изразил желание

...
Десният краен защитник на Барселона Нелсон Семедо е изразил желание
Коментари Харесай

Неотдавна привлечен от Барса поиска да си ходи

Десният краен бранител на Барселона Нелсон Семедо е изразил предпочитание да напусне клуба, предадоха каталунските медии.

25-годишният футболист завърши едвам втория си сезон като част от каталунците, само че явно не смята, че вероятностите за персоналното му развиване са положителни. През акция 2018/2019 той записа 46 публични мача за тях, само че множеството бяха като запаса. Португалецът загуби борбата за титулярно място със Серхи Роберто, чиято съществена позиция не е на десен бек.

Проблем за играча ще бъде неговата освобождаваща уговорка, която е в размер на 100 милиона евро. Семедо струваше 35 милиона на Барса през 2017-а, когато беше притеглен от Бенфика.

Атлетико Мадрид демонстрира жив интерес към правата на португалеца, в чието лице вижда съвършен заместител на ветерана Хуанфран, чийто контракт изтича в края на месеца. Барса сигурно ще има потребност да набави пари посредством продажба на ненужни играчи, с цел да освободи бюджет, с който да преследва желаните си трансферни цели. Не е изключено „ блаугранас” да промотират в първия тим сенегалския десен бек Муса Уаг, който беше притеглен предишното лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР