Десният бек на ЦСКА, Иван Турицов, сподели, че "червените" са

...
Десният бек на ЦСКА, Иван Турицов, сподели, че "червените" са
Коментари Харесай

Турицов: Доминирахме през цялото време, дано продължим в Латвия

Десният бек на ЦСКА, Иван Турицов, показа, че "червените " са играли добре против Лиепая, макар неналичието на попадение и крайното нулево тъждество. Българинът показа, че към момента е убеден в продължаването напред на отбора в Лигата на конференциите.

„ Не се получи, че не вкарахме гол, единствено това липсваше. Имахме няколко състояние, не мисля, че играхме зле, само че не успяхме да вкараме гол “, стартира той.

„ Няма по какъв начин да кажа, че сме по-слабия отбор. Мисля, че владеехме самодейността от самото начало. По-добрият тим сме, нека продължим “.

„ Бяхме ги разучили добре, не мисля, че ни изненадаха с нещо. Мисля, че играхме добре, треньорите ни бяха подготвили добре, нека във втория мач успеем да продължим “.

„ Нормално е почитателите да не са удовлетворени. Не спечелихме нито един от двата мача, само че те не споделиха нищо неприятно, пробваха да ни стимулират. Ние сме експерти, естествено, че не е прелестно да не успеем да спечелим нито един от двата мача, само че би трябвало да продължаваме напред. Може единствено да се поучим от грешките. Искам да благодаря на почитателите, тъй като постоянно са тук, без значение дали побеждаваме, или не. Само мога да им благодаря “, приключи Турицов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР