Десният бек на ЦСКА - Иван Турицов изрази своето мнение

...
Десният бек на ЦСКА - Иван Турицов изрази своето мнение
Коментари Харесай

Турицов: Пожелавам на всяко дете да изпълни футболната си мечта

Десният бек на ЦСКА - Иван Турицов изрази своето мнение след четвъртфинала за Купата на България против Локомотив Пловдив. "Червените " завоюваха с 2:0, а бранителят изигра своя мач №100 за 31-кратните първенци, за което бе награден със специфична фланелка пред срещата.

"Мисля, че влязохме по-добре. Търсехме и пресирахме. Не им давахме късмет да играят с топката, търсеха единствено дълги топки. Ние откъм гърба имаме двама положителни бранители, които не им дадоха късмет. Преди се случваше постоянно да страдаме, в случай че мачът не тръгне както желаеме. Сега като вкарахме два гола през първото, излязохме по-спокойно през втората част. Беше доста по-лесно ", стартира Турицов.

"Не знам на какво се дължи неприятният старт в първите два мача, след това виждате, че се представихме съвършено. 100-те мача за ЦСКА са една фантазия. Пожелавам на всяко малко дете да реализира такава сходна фантазия ", продължи той.

"Знам, че с Левски ще е огромна борба. Има време да се мисли за мача, само че в този момент първо имаме няколко дни, в които да починем ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР