Десният бек на Манчестър Сити Кайл Уокър официално преподписа с

...
Десният бек на Манчестър Сити Кайл Уокър официално преподписа с
Коментари Харесай

Кайл Уокър преподписа с Манчестър Сити

Десният бек на Манчестър Сити Кайл Уокър публично преподписа с Манчестър Сити за още два сезона към актуалното си съглашение и по този начин новият му контракт е до лятото на 2024 година

Английският национал се причисли към “гражданите” през юли 2017 година и бързо се утвърди като титуляр в състава на Джосеп Гуардиола. За две години в отбора той има тъкмо 100 мача във всички шампионати, като завоюва на два пъти Висшата лига и Купата на Лигата и по един път Купата на ФА и Къмюнити Шийлд.
He's staying!

#mancity pic.twitter.com/U6UtYHYloK
— Manchester City (@ManCity) June 19, 2019 “Развълнуван съм, че подписах нов договор. Да играя за Сити е всичко, за което съм се надявал, че ще бъде, че даже и повече. Беше елементарно решение. Искам да се състезавам за титли и да играя на най-високо равнище. Усещам, че съм се подобрил доста като състезател, откогато съм тук. Клубната визия както на терена, по този начин и отвън него, ми пасва съвършено. Нямам самообладание да прекарам идващите пет години тук и нека да завладявам още отличия”, съобщи Уокър пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР