Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд смята, че е добре

...
Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд смята, че е добре
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Би било глупаво да забравим какво се случи в Киев

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд счита, че е добре тимът да помни загубата във финала на Шампионската лига през предходната година, тъй като този мач с Реал Мадрид е донесъл съответните поучения на играчите, които в този момент са доста по-зрели.

" Ние се подготвихме за жегата - бяхме за малко в Марбейя. Големият тим би трябвало да се приспособява към другите условия в другите мачове. Жегата ще сътвори проблем и за двата тима. Знаем, че ще бъде топло, само че ще бъде готови за това.

От позиция на това, че ние бяхме на край и през предходната година може да бъдем фаворизиани, само че от позиция на качеството двата тима имат равни шансове. Битката ще бъде до самия край. Ще забележим кой ще желае повече успеха. Ще бъде мъчно и за двата тима, тъй като това ще бъде една тактическа борба.

Знаем, че където и да отидем в Европа или по света, постоянно ще имаме поддръжка от почитателите. Така е, когато играеш в подобен голям клуб като Ливърпул. Всички момчета са подготвени да дадат всички допустимо за почитателите. Надяваме се, че ще можем да дадем опция на всички наши последователи по света на следващия ден да честват.

Би било неуместно да забравим какво се случи преди година. Научихме някои неща от загубата от Реал в Киев. Знаем по какъв начин ни победиха. Сега сме по-зрели като тим. Показахме по какъв начин можем да печелим мачове, да задържаме преднината си и да записваме чисти мрежи ", съобщи Александър-Арнолд.
Шампионска Лига final кръг, събота 1 юни  Тотнъм 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР