Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд, който получи контузия в

...
Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд, който получи контузия в
Коментари Харесай

Клоп с изненадваща новина за Александър-Арнолд

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд, който получи травма в глезена в дуела с Брайтън, може да бъде разполагаем на Юрген Клоп доста по-рано от предстоящото. Във вторник се появиха информации, че 20-годишният британски национал ще отсъства към месец, само че през днешния ден мениджърът на тима разкри, че има късмет Александър-Арнолд да играе още в утрешната среща с Кристъл Палас.

" Ще решаваме за Джини и Трент ден за ден. Изключително е, че те играха 90 минути против Брайтън. Ще забележим. Не желая да затварям никакви порти, преди някой да ми каже, че би трябвало да ги затворя.

Деян Ловрен е доста по-добре, само че при мускулните травми има потребност от време. Сигурен съм, че ще бъде подготвен за мача с Лестър. Джо Гомес става все по-добре и по-добре. Надяваме се да се завърне бързо, само че към момента не знам по кое време тъкмо. Жоел Матип тренира изцяло обикновено от към 10-ина дни. Адам Лалана също тренира от два дни и би трябвало да бъде разполагаем ", съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР