Десният бек на Левски Жереми Петрис няма да бъде на

...
Десният бек на Левски Жереми Петрис няма да бъде на
Коментари Харесай

Мъри ще прекроява защитата за най-старото столично дерби

Десният бек на Левски Жереми Петрис няма да бъде разполагаем на треньора Станимир Стоилов към месец, оповестява " Тема спорт ". Защитникът се контузи на семейството против Ботев.

Французинът изигра мощно първо полувреме, само че се наложи да бъде сменен на почивката. Причината е, че има разтежение на бедрото.
 Левски предложения Вихрен да семейства на
Левски предложения Вихрен да семейства на " Герена "

От Сандански към този момент отхвърлят

24-годишният футболист бе притеглен след началото на акцията, като подписа контракт до края на годината. Причината бе, че Стоилов се отхвърли от взетия през лятото хърватин Анте Блажевич. Петрис незабавно се утвърди в стартовата единайсеторка. С положителните си изяви Жереми сподели на треньорския щаб, че заслужава дълготраен договор и съглашението сред двете страни бе удължено. През акцията французинът има общо 12 мача във всички шампионати.

Станимир Стоилов има 2 варианти за заместител на Петрис вдясно на отбраната. Това са Патрик-Габриел Галчев, както и нигериецът Абдулахи Шеху. Последният може да бъде употребен още в центъра на защитата, както и в халфовата линия. Шеху е и последното попълнение на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР