Десният бек на Ботев (Пд) Цветомир Панов ще се размине

...
Десният бек на Ботев (Пд) Цветомир Панов ще се размине
Коментари Харесай

Бек на „Ботев” се размина с Лисабон и Саудитска Арабия

Десният бек на „ Ботев ” (Пд) Цветомир Панов ще се размине с пътешестване до столицата на Португалия Лисабон, където националният ни тим ще играе контрола със Саудитска Арабия поради контузия, получена при ремито 1:1 със „ Славия ” в първия мач от 15-ия кръг на Първа професионална лига.

Панов е със подозрения за разкъсан двуглав мускул в бедрото и няма да може да се отзове на поканата на селекционера Петър Хубчев за сбора преди спаринга с арабите. Под въпрос за присъединяване в него е и халфът на „ канарчетата ” Тодор Неделев, който приключи на сакат крайник дуела с „ белите ” на стадиона в Коматево, само че положението на халфа не е толкоз тежко и има късмет да се възвърне за контролата в Лисабон.

На лекаря на „ Ботев ” (Пд) доктор Георги Касабов се отвори много работа, защото с контузии след конфликта със „ Славия ” са левият бек Йордан Минев, който е със мощни болки в дясното коляно, и бразилският нападател Фернандо Виана.

В лазарета са и сънародникът на Виана Густаво Афонсо Зауербек и Крум Стоянов, само че те сигурно ще бъдат излекувани за гостуването в столицата на ЦСКА-София на 18 ноември. Аут против „ алените ” обаче е централният бранител Пламен Димов, който бе изпъден за 2 жълти картона против „ белите ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР