Десницата трябва да се обедини, за да е силна, каза

...
Десницата трябва да се обедини, за да е силна, каза
Коментари Харесай

Мнение: Петър Стоянов и Бойко Борисов били най-успешните ни политици

 Десницата би трябвало да се сплоти, с цел да е мощна, сподели в ефира на Нова тв ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по отношение на обединението на партията с ГЕРБ в парламентарните избори на 4 април.

" Даваме си ясно сметка, че Съюз на демократичните сили не е това, което беше “, добавя той, все пак е уверен, че приносът на партията няма да е дребен. " Коалицията ни с ГЕРБ е осъзната “, добавя още Христов. Според него десницата в този момент е обединена, а левицата разпокъсана.

" Нямам подозрение, че ние ще спечелим изборите “, споделя Христов. Целта е обаче да се съберат задоволително гласове, с цел да се образува държавно управление по-късно. Според него никога не може да има коалиция с Българска социалистическа партия. За партията на Слави Трифонов не разяснява, защото чака да види точките в програмата й. За Христов най-хубавият жив политик в България е.

За най-успешен министър председател счита, защото ръководи най-дълго. Като доста добър на този пост уточни и Иван Костов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР