Десните са победители на евроизборите в България. Бихме БСП. Това

...
Десните са победители на евроизборите в България. Бихме БСП. Това
Коментари Харесай

Лидерът на СДС: Десните са победители на евроизборите в България!

Десните са спечелили на евроизборите в България. Бихме Българска социалистическа партия. Това е по този начин, тъй като от изпращаме общо 7 евродепутати. Шест от ГЕРБ и един от Съюз на демократичните сили. Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов в утринния блок на bTV.

„ Това са едни доста тежко избори, тъй като виждаме едно отвращение на хората да идат до урните. А тези избори са значими, тъй като гласуваме за Европа, а България е част от Европа “, безапелационен бе той.

„ Големият принос е на огромната политическа партия. Безспорно. Но и ние имахме принос “, сподели още Румен Христов.

Той бе безапелационен, че има доста промени, които би трябвало да се създадат в България, а това може да се случи единствено посредством ГЕРБ и десните, само че несъмнено и с поддръжката и на останалите партии.

Лидерът на Съюз на демократичните сили призна, че имат някои разлики с ГЕРБ във вътрешната политика, само че по отношение на външната са на едно мнение.

Попитам може ли двете партии да се появят дружно на локалните избори той изрично съобщи, че тук-там ГЕРБ и Съюз на демократичните сили още веднъж ще бъдат дружно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР