Десните политически структури на “МлаДа България и “Да, България организират

...
Десните политически структури на “МлаДа България и “Да, България организират
Коментари Харесай

Десните организират протест пред ВСС в четвъртък заради Гешев

Десните политически структури на “МлаДа България ” и “Да, България ” провеждат митинг пред Висш съдебен съвет в четвъртък от 9 часа. Причината още веднъж е основният прокурор Иван Гешев. Ето какво означават уредниците на събитието:
Утре пленумът на Висш съдебен съвет би трябвало да разиска настояванията за пускане на дисциплинарно произвеждане и освобождение на Иван Гешев. Аргументите са ясни: за една година на поста Гешев наруши всички текстове от Етичния кодекс на магистратите и всички правила на наказателния развой.

Неговите дейности доведоха до огромна политическа рецесия и невиждана резолюция на Европейския парламент, с което беше преизпълнено плануваното в конституцията съображение за уволнение- “действия, които накърняват престижа на правосъдната власт” (чл129, ал 3, т.5)

Елате да желаяме Висш съдебен съвет да извърши задължението си и да освободи дисциплинарно Гешев или да поеме отговорността за неговото прикриване и да си подава оставката! Елате да желаяме оставките на Гешев и обслужващата го съдебно-прокурорска номенклатура.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР