Десислава Стоянова се класира на 76-то място в спринта на

...
Десислава Стоянова се класира на 76-то място в спринта на
Коментари Харесай

Деси Стоянова завърши на 76-то място в спринта на 7.5 км в Пьонг Чанг

Десислава Стоянова се класира на 76-то място в спринта на 7.5 км в първия старт в биатлона на зимната Олимпиада в Пьонг Чанг (Република Корея). Възпитаничката на Семеен кодекс "Ком " /Берковица/ направи 5 неточности в стрелбата и финишира на 3.48.1 мин. от победителката Лаура Далмайер (Германия).
„ Не съм удовлетворена от стрелбата. Опитах се да изстрелвам по-бързо, с цел да не излезе още веднъж вятъра, само че не се получи. Обичам повече спринта, само че скърбя че не съумях. На моменти в действителност доста мощно духаше, на едно от спусканията даже едвам не паднах. Иначе страстта е доста голяма”, съобщи Деси Стоянова.
От българския отбор с най-предно класиране е Емилия Йорданова, която с една неточност в стрелбата се подреди на 60-то място с закъснение от 2.43.8 мин. Тя обаче ще бъде единствената ни представителка в преследването на 10 км в понеделник. Даниела Кадева е 72-та, а при дебюта си на Олимпийски игри Милена Тодорова, която е съществена състезателка в младежкия народен тим на България, треньор на който е Павлина Филипова, остана 84-та.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР