Десислава Стоянова, която заедно със Сашо Кадиев, води предаването Преди

...
Десислава Стоянова, която заедно със Сашо Кадиев, води предаването Преди
Коментари Харесай

Деси Стоянова коментира раздялата на Ани Цолова с Нова тв: Тя си знае през какво е минала

Десислава Стоянова, която дружно със Сашо Кадиев, води предаването " Преди обед " по bTV, разяснява протичащото се с колежката й Ани Цолова.

Двете са приятелки още от времето, когато някогашната водеща на " Здравей, България " работеше в конкурентната bTV. Стоянова реши да пожелае триумф на аверката си и счита, че решението й да се откъсне от Нова телевизия е безусловно вярно, написа Блиц.

Ето какво тъкмо написа тя в обществената мрежа.

" Когато човек прави нещата със пристрастеност, той на часа се отличава. В този смисъл Цолова постоянно се е отличавала.  Тя си знае през какво е предходна и какво оставя зад тила си.  Аз се веселя, че откри новата посока и като я виждам по какъв начин се е запалила и какъв брой се е засилила, напряко отвява. И тъй като имам вяра, че ориста обича тези, които горят в това, което вършат, съм сигурна, че оттук насетне я чакат единствено хубави неща. Успех в новото начало! С този багаж, които имаш, не знам кой може да ти стъпи и на дребния пръст, когато става дума за умения за обществено говорене. Анна Цолова, готви се за опашка "



Анна Цолова призна какви са аргументите да напусне Нова телевизия, а точно, че обещаното й предаване очевидно няма да стане факт. Тя е решила да се отдели от малкия екран, тъй като не желала да е " непременно на екран ". Чрез видео послание към всички, някогашната водеща на " Здравей, България " разкрива какво тъкмо ще е новото й занятие.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР