Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за

...
Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за
Коментари Харесай

Откровената изповед на Деси Радева как е пламнала любовта ѝ с президента и с какво ѝ е помогнал преди 30 години

Десислава Радева, брачната половинка на президента Румен Радев, описа обществено за запознанството им и началото на техните връзки. " Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме другари, стартира да идва в къщи ", спомня си първата дама в искрено изявление пред списание EVA.

Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание.

" За мен да си свободен значи да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, тъй като споделям истината. Всъщност своята истина.”, споделя Десислава Радева.

В изявлението си тя не икономисва истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето искрено и почтено мнение за всичко това, с което живеем през днешния ден, написа списанието, представяйки изявлението.

Радева приказва намерено за това по какъв начин възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от обществени изяви в обществените мрежи.

Съпругата на президента споделя каква е била в ученическите си години в Бургас, по какъв начин е работила като модел, за какво е напуснала британската гимназия в последната година на образованието си и, несъмнено, по какъв начин се е срещнала със брачна половинка си…

" Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме другари, стартира да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, постоянно съм чувствала, че мога да му вярвам ", споделя тя.

Първата дама споделя и за работата си в " Каналето ", за хората, на които се възхищава и има вяра, за това по какъв начин възприема триумфа и неуспеха.

" Сега е съвременно да се мери триумфът. Имам една доста обичана мисъл на Чърчил, която обичам да си напомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един крах към различен. Животът е синосуида. Ето ме мен – през днешния ден съм брачна половинка на президента, на следващия ден – брачна половинка на някогашния президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива? ", пита Радева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР