Десислава Радева навърши 49 години в понеделник, на 9 юли.

...
Десислава Радева навърши 49 години в понеделник, на 9 юли.
Коментари Харесай

Забравиха генерал Деси на рождения ѝ ден

Десислава Радева навърши 49 години в понеделник, на 9 юли. За персоналния си празник първата дама не получи обаче нито една честитка в обществените мрежи, даже от най-близките си познати.

Вместо това президентшата приемаше поздравления и честитки от другари и родственици по телефона. Всички те се регистрираха с пожелания и честитки по случай персоналния ѝ празник, написа Ретро.

Деси Радева избра да не чества с шумни купони годишнината си, запазвайки си това право за 50-годишния си празник следващата година. Вместо това, двамата с президента Радев избраха да отбележат празника непретенциозно, още повече, че се подготвяха за знаково пътешестване до Брюксел.

Деси Радева е астрален близнак с Данчо Лечков, чиито празненства за рожден ден, нормално са по-пищни и от сватби. За разлика от него обаче, тя чества по-скромно и надалеч не е по дивите купони.

Президентшата е родена на една дата с още куп звезди като Кортни Лав, Крис Купър, Том Ханкс и други. Какъв е тазгодишният подарък за Деси от президента остава мистерия, защото двамата избират да не обявяват подаръците си.

Все отново, първата дама нееднократно е споделяла, че се вълнува от сантиментални жестове и прекарвания, а не от скъпи движимости. Затова и постоянно оставя жокери и подсказки на брачна половинка си какво би желала за персоналния си празник.

Самата тя е огромен фен на сходни изненади и за последния рожден ден на брачна половинка си, го изненада с рисково втурване в пещерата на Орфей и Евридика – Дяволското гърло, намираща се край Триград. А през 2017 го заведе на рафтинг по Струма.

Радев от своя страна не е чак толкоз изобретателен и избира да залага на несъмнено. Заради което всекидневно се регистрира с някое скъпо украшение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР