Десислава Радева е спретнала безпрецедентен гаф при визита на президента

...
Десислава Радева е спретнала безпрецедентен гаф при визита на президента
Коментари Харесай

Десислава Радева пуши в петзвезден хотел в Ню Йорк и активира аларма: Евакуират клиентите, НСО се чуди как да я покрие

Десислава Радева е спретнала невиждан гаф при аудиенция на президента Радев в Ню Йорк, стана ясно след скандалната оставка на шефа на НСО Данчо Дяков.
Съпругата на президента си разрешила да пуши в скъпарски нюйоркски хотел и по този начин задействала противопожарната тревога. Охраната на хотела реагирала бързо и нахлула в стаята. Целият хотел бил евакуиран.
На представителите на НСО коствало много, с цел да покрият „ първата “ дама.
Въпреки конфуза Радева не се отказвала да пуши по стаите на хотели и резиденции при визитите на мъжа си в чужбина, което довело до напрежение сред нея и чиновниците на НСО.

Както ПИК по-рано писа, свадите в службата поради безцеремонното държание на Десислава Радева са били всекидневие. Генерал Дяков в действителност е имал двама началници – президентът и жена му. Десислава нареждала на НСО да возят фризьорите й из София и да й пазарят.
Шефът на НСО военачалник Данчо Дяков, остарял другар на президента Радев, е подал доклад за овакантяване, наскърбен от непрекъснатите намеси на Десислава Радева в работите на службата, научи ПИК от два самостоятелни един от различен източника от високите етажи на „ Дондуков “ 2.
„ Госпожата си позволяваше да желае графиците за дежурствата на чиновниците и ги променяше своеволно. Последният скандал се случи, тъй като потърси сметка от охранителка за какво е излязла в отпуска без да я предизвести. Това преля чашата “, осведоми източник на ПИК.
Всъщност военачалник Дяков имал двама началници – Румен Радев и неговата брачна половинка.

Като Десислава била „ баш шефът “, нейната дума била последна и президентът се съобразявал безусловно с волята й, като постоянно променял решенията си под давление на своята половинка.
„ Така беше и във Военновъздушни сили, по този начин е и в президенството. Трудно се устоя в такава конюнктура. Затова си потеглиха и Елена Йончева, и Иво Христов, и в този момент военачалник Дяков “, настояват информаторите на медията ни.
Напрежението сред Десислава Радева и военачалник Дяков се отпушило още предходната година около прословутата сценка пред бутика на дизайнерката Невена на столичната улица „ Фритьоф Нансен “.

Тогава ПИК разкри, че кортежът на НСО, пренасящ президентшата да си купува роклички, е влезнал в неразрешеното и е запушил придвижването. Появи се и видео. Проведе се следствие, след което водачът на Радева бе санкциониран, макар че той просто е изпълнявал нарежданията на своята началничка.
„ Генерал Дяков е мъж с достолепие и мъчно одобри цялата виновност да се стоварва върху неговите чиновници.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР