ДесиСлава претърпя пълен провал с желанието си да стигне до

...
ДесиСлава претърпя пълен провал с желанието си да стигне до
Коментари Харесай

ДесиСлава се опули на другия край на света

ДесиСлава претърпя цялостен неуспех с желанието си да стигне до Съединени американски щати, само че не страда дълго. Певицата отпътува на отмора на райския остров Мавриций и нахлупи голяма сламена шапка на плажа. На заяждането на фенка за какво на фотографията гледа толкоз опулено, необятно скроена изпълнителка разгласи, че мястото е толкоз удивително, че няма по какъв начин да има друга гримаса на лицето.



Островът край източното африканско крайбрежие е мирна и политически постоянна страна с положителни стопански индикатори. Преди през 16 век да бъде открит от португалски мореплаватели, островът е безлюден. В началото на 19 век английските колонизатори заселват там плебеи и служащи от други страни и континенти, множеството от които работят на локалните захарни плантации. Техните потомци остават на острова и по този начин Мавриций е трайно заселен. При това островът от дълго време към този момент не изкарва парите си със захар: туризмът процъфтява, финансовите услуги - също.

Hotnews.bg напомня, че преди две седмици ДесиСлава бе спряна безусловно на летището, преди да отлети за Съединени американски щати за поредност от концерти.Причината- изпълнителката получила черен щемпел в паспорта преди години, тъй като "услужливи българи " споделили в американското посолство у нас, че тя отива в Съединени американски щати, с цел да пее без позволение. Десислава имала туристическа виза само че изнесла няколко концерта и била издадена на управляващите, които незабавно я глобили. Въпреки че сякаш печатът към този момент не важи, Съединени американски щати не позволиха певицата и тя отпраши на другия завършек на света.

фотоси:инстаграм десислава
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР