Десислава Иванчева става готвачка! Бившата кметица на столичния район Младост“,

...
Десислава Иванчева става готвачка! Бившата кметица на столичния район Младост“,
Коментари Харесай

Десислава Иванчева хвърлена в килия със злата акушерка

Десислава Иванчева става готвачка! Бившата кметица на столичния регион „ Младост “, която бе наказана за корупция, влиза в кухнята на Сливенския затвор.

Ексуправничката е в женския пандиз от близо месец. Там беше изпратена и заместничката й Биляна Петрова. Двете получиха надлежно 6 и 5 година отнемане от независимост.

След зрелищната акция по задържането им пред Спортната палата те изкараха 8 месеца в килия и към 1 година и половина под домакински арест. Това време ще им бъде приспаднато от присъдата, само че с цел да понижат още повече наказването си, Иванчева и Петрова желаеха да работят. Чрез обществените мрежи се примолиха на предприемачи от Сливен да ги наемат. Условието е да им обезпечат превоз от и до панделата, а също и да ги пази чиновник от защитата. На Иванчева това въобще няма да й се наложи, тъй като тя е получила предложение и стартира работа в кухнята на пандиза.

„ Деси не знае по какъв начин е пристигнало това предложение, само че е доста признателна за предоставената опция “, сподели пред " България през днешния ден " непосредствен на някогашната кметица. По думите му със заплатата от 240 лева, която ще взима, Иванчева счита да изплаща санкцията от 12 бона, която й наложи съдът с окончателното решение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР