Десислава Иванчева може да бъде жертва единствено на своята собствена

...
Десислава Иванчева може да бъде жертва единствено на своята собствена
Коментари Харесай

Сарафов: Съвсем скоро ще излезе истината за доставките на газ от кабинета „Петков”

Десислава Иванчева може да бъде жертва само на своята лична лакомия

" Образувана е инспекция за похищение на детето от Перник, само че все още не знаем дали е отвлечено или изчезнало. Майката на детето е избягала и е оставила детето на грижите на бащата. Благодаря на всички жители, които поставят специфични старания и търсят момченцето ”. Това съобщи Борислав Сарафов по отношение на изчезналото 12 годишно дете  в Перник.

Той акцентира, че за последните 5 години са реализирани огромни триумфи в Националната следствена работа.

Запитан каква е била задачата на срещите с парламентарните групи, той съобщи:

„ Сякаш последните месеци правосъдната и правосъдната промяна излезе пред скоби в обществото. Ние осъзнаваме, че има потребност от смяна и надграждане. В тези срещи ние искахме да покажем своя зрителен ъгъл, тъй като ние сме тези, които работим и е належащо да се чуе и нашият глас ”.

Той бе безапелационен, че надзор над основния прокурор има.

Във връзка с ареста на някогашната кметица на „ Младост ”  Десислава Иванчева, той разяснява, че е очаквал тази присъда. „ Тя може да бъде жертва само на своята лична лакомия. Присъдата ѝ е обективна на база документите по делото ”, добави той.  

„ Надявам се, че лицата умъртвили нашият граничен служители на реда ще си получат заслуженото. Утре ще бъде извършен следствен опит, от кое място тъкмо са създадени изстрелите. Убеден съм, че ще съберем задоволително доказателства, с цел да получат обективна присъда ”, сподели още той.

Директорът на Националната следствена работа съобщи, че турските жители, умъртвили граничния служител на реда, са били извънредно нагли. „ Те са се пробвали да убият и втория полиция. Не мисля, че са невменяеми ”, безапелационен бе Сарафов.   

Относно случая „ Георги Семерджиев ”, той разяснява, че вече  е направен и обвинителния акт. „ От съда чакаме обективна присъда. Това е извънредно надменно действие, държанието му е неприемливо ”.

„ Министърът на енергетика беше привикан на разпит дали има или не нарушавания при доставките на газ. Цял екип следователи работят и се надявам истината напълно скоро да излезе нескрито. Надявам се, че до Нова година ще имаме изявяване на обстановката.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР