Десислава Иванчева е отведена с багажа си в Централния софийски

...
Десислава Иванчева е отведена с багажа си в Централния софийски
Коментари Харесай

Майката на Иванчева: Шашардисахме се

Десислава Иванчева е отведена с багажа си в Централния софийски затвор, откакто стана ясно, че Върховният касационен съд дефинира присъда от 7 години затвор по обвиняване в рушвет.

" Ние се шашардисахме. Не сме очаквали. Мислехме, че всичко ще мине безпрепятствено, тъй като не са отговорни ", сподели майката на Десислава Иванчева - Любка пред Bulgaria ON AIR.

Бившата кметица на " Младост " беше изведена рано сутринта от вкъщи й. Отвеждането й беше излъчено онлайн в профила й във Фейсбук. Бившата кметица имала към половин час, с цел да подготви багажа си за идващите 6 години в Сливенския затвор.

" Общо взето не ми дадоха никакъв документ - въз основа на какво идват и я прибират. Ами вика там - като отиде процедурата ще се съблюдава и тя ще ви звънне да ви каже ", сподели Любка Иванчева.

Тя посочи, че не знае каква ще бъде ориста на сина на Иванчева, който е на годинка.

А брачният партньор на заместничката на Иванчева, Биляна Петрова, през днешния ден също остава самичък. Ще се грижи за майката на жена си, която е на легло. 

" Майката на Биляна е с деменция, със счупено рамо, на легло е. Тя се грижи напълно за нея, просто за нея какво ще стане оттук насетне ", сподели брачният партньор на Иванчева - Ясен.

Синът на Иванчева Валентин-Александър, след няколко дни ще навърши първата си годинка. Задържането на майка му анулира проектите за празника, както и днешния обзор на детето при експерт. Баба му обаче е безапелационна, че ще го гледа с пенсията си от 860 лв.. 

Още шокиран от отвеждането на жена си от вкъщи им тази заран брачният партньор на Биляна Петрова споделя последните думи, които си споделили: Че се обичаме и ще се борим.

Протестът на близки и другари на Десислава Иванчева и Биляна Петрова е плануван за 18:30 часа пред Съдебната палата в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР