Деси Цонева скоро ще навърши 37 години, но възрастта изобщо

...
Деси Цонева скоро ще навърши 37 години, но възрастта изобщо
Коментари Харесай

37-годишната Деси Цонева се хвали: Нямам никакви корекции!

Деси Цонева скоро ще навърши 37 години, само че възрастта въобще не я тормози. Репортерката от предаването „ На кафе " наподобява доста по-млада, освен това без да употребява услугите на естетичната медицина. „ Никога не съм си слагала филъри и ботокс, тъй като имам необикновен боязън от игли! ", безапелационна е щерката на починалия публицист Димитър Цонев, видя HotArena.

Фенове на брюнетката я попитаха в обществената мрежа дали има някакви корекции по себе си. Интересуваха се най-много от носа й, който на някои фотоси наподобява по-изпилен от нормално.

„ Моят нос постоянно е бил чип. Научила съм се в този момент да го контурирам с грим и става супер, само че единствено за фотография. На живо доста си проличава и не става. А и синът ми има някаква стратегия, с която може да направи всеки като холивудска звезда! ", пошегува се Цонева. И добави, че в никакъв случай не е мислила за по-сериозни промени по лицето и тялото си, тъй като се опасява, че може да не са сполучливи и по-късно да не може да се познае. Десислава е безапелационна, че няма и силикон в гърдите, защото се тормозила от упойката.

Деси роди щерка си Бианка-Димана в края на октомври и бързо влезе във форма. Тя незабелязано смъкна насъбраните през бременността килограми без диета и без спорт. Цонева не се тормози да се снима по-разголена и постоянно пуска свои провокативни фотоси, които печелят утвърждението най-много на мъжката част от почитателите й в инстаграм, написа " Уикенд ".

Журналистката твърди, че се усеща чудесно, откогато момиченцето й се появи на бял свят. Тя съумява да съчетава майчинството с уговорките си в предаването „ На кафе " и доста скоро след раждането се върна на работа. Казва, че репортажите, които прави, не лишават огромна част от времето й, по тази причина не й тежат и ги осъществя с огромно предпочитание. Било й занимателно да работи, другояче щяла да се побърка от досада.

Най-щастлив от раждането на Бианка-Димана е бащата Явор Стефанов, който има две огромни дъщери от предходния си брак, само че те към този момент са независими. Сега заможният издател на учебници си напомня какъв е животът с бебе, но не се усеща отпаднал. По думите му детето е умерено и не основава никакви проблеми.

Миналата година на 6 юли Деси и Явор подписаха брак пред погледите на най-близките си. Тя публично одобри неговата фамилия, въпреки че в медийните среди още се показва като Цонева. „ Дължа това на баща, нашия жанр е прочут. Затова в медийното пространство ще се появявам с бащиното си име. Мъжът ми ме поддържа в това решение ”, откровена е Деси.

Съпрузите си споделиха „ да ” в стеснен фамилен кръг, а охолно празненство възнамеряваха да провеждат това лято, само че към този момент не е ясно дали ще съумеят да го осъществят поради изключителното състояние в страната. Репортерката е споделяла, че си е набелязала датата 3 юни – тя е специфична, тъй като тогава с Явор ще честват третата годишнина от запознанството си. На формалното сключване участваха едвам петима души – младоженците, кумовете и сина на булката Янчо Таков. Въпреки камерния състав, Деси облече бяла рокля и по фотосите пролича, че се е постарала да наподобява добре. Тогава бременността й още не беше напреднала и коремът й не личеше доста.

Цонева нееднократно е казвала, че втората й бременността е протекла много по-различно от първата - изморявала се по-бързо, предпочитала да лежи повече, а рисковите преживявания оставила за по-късен стадий. В началните месеци имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, само че съгласно лекаря й те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, само че с настъпването на есента този проблем отминал.

Деси е с цели 19 лета по-млада от сегашния си брачен партньор, само че това не пречи на връзката им. Тя твърди, че постоянно е предпочитала по-възрастни и осъзнати мъже, които знаят какво желаят от живота, а не капризни мамини синчета. За Явор споделя, че е огромната й обич и неслучайно се решила да роди от него. Когато разбрала, че е бременна, изпитала известно съмнение, само че за доста малко. Няколко дни обмисляла по какъв начин да постъпи и стигнала до безапелационния извод, че би трябвало да задържи и да роди бебето.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР