Деси Цонева най-сетне потвърди, че очаква второ дете, публикувайки няколко

...
Деси Цонева най-сетне потвърди, че очаква второ дете, публикувайки няколко
Коментари Харесай

Деси Цонева обмисляла аборт

Деси Цонева най-накрая удостовери, че чака второ дете, публикувайки няколко фрагмента на корема си в обществената мрежа. Слуховете, че е бременна плъзнаха още преди месец, само че тогава журналистката побърза да ги отхвърли. В последна сметка се оказа, че в действителност носи живот в утробата си, но до края на третия месец се колебаела дали да го задържи.

Запознати издават, че бременността на Деси сварила нея и годеника й Явор Стефанов неподготвени. До този миг те не възнамерявали да имат общи деца и приели новината със смесени усеща. Най-несигурна била Цонева, тъй като да задържи бебето означавало да промени метода си на живот – неизбежно било най-малко до края на бременността да спре цигарите, алкохола и купоните до зори. Тя много се чудела дали е подготвена да направи сходна жертва – синът й Янчо Таков - трети към този момент е на 9 и бебешките несгоди от дълго време са останали зад тила й, та дълго се колебаела дали желае да се върне към този интервал.
До края на третия месец щерката на починалия публицист Димитър Цонев обмисляла дали да направи аборт, само че решаващата дума имал мъжът й Явор, който настоял да задържат детето. „ Щом се е случило, ще си го отгледаме!”, отсякъл той. Бебето ще бъде второ дете за водещата и трето за колегата й, който има две по-големи дъщери от първата си брачна половинка.

Стефанов е с цели 19 години по-възрастен от Деси, само че това въобще не пречело на връзката им, настояват хора от обкръжението им. Неотдавна брюнетката се похвали с годежен пръстен и може би откакто роди, ще се реши още веднъж да отиде до олтара. Тя се чувствала подготвена да се врече във безконечна честност на Явор, тъй като общуването им било вдъхновяващо и се обогатявали взаимно. „ Разликата ни е 19 години – колкото е един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата орис! ", споделяла е риалити звездата.

Тя от много време си пада по зрели мъже

– предходният й другар Георги Джамов също гонеше 50-те, само че с него не съумяха да се схванат и се разделиха. След разлъката журналистката не страда дълго и се втурна в търсене на нов мъж. Когато се залюби със заможния издател Явор Стефанов, той още имаше брак с някогашната си брачна половинка, само че скоро се разведе, с цел да угоди на Деси. До оня миг те криеха връзката си, само че по-късно обществено се показаха като двойка и към този момент не се тормозят от възприятията си. „ Срещнахме се напълно инцидентно. Майка ми ме предложения на отмора с нея и сина ми Яни с безусловно нова компания, която съвсем не познавахме. След гибелта на баща имахме потребност от нещо такова. Аз одобрих и там срещнах Явор. Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор! ", споделя Цонева за запознанството си с предприемача. Той има проспериращ бизнес, притежател е на двете най-големи издателства за учебници в страната – „ Булвест 2000” и „ Анубис”, които дружно генерират над 80 милиона лв. годишен оборот.

Сега тя живее в неговия апартамент

дружно с по-малката му щерка от предходната връзка. Голямата към този момент е на 20 и е независима. В началото девойките не приемало добре мащехата си, само че последователно привикнали и намерили общ език. 9-годишният наследник на Деси също харесвал Явор и се чувствал добре около него, написа `Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР