Деси Тенекеджиева изглежда по-различно, коментират я вече от седмици в

...
Деси Тенекеджиева изглежда по-различно, коментират я вече от седмици в
Коментари Харесай

След като осъди Слави за бъзици, Деси Тенекеджиева промени носа си?

Деси Тенекеджиева наподобява по-различно, разясняват я към този момент от седмици в светските среди. Покрай последните фотоси на актрисата и певица в обществената мрежа мнозина се зачудиха дали не е трансформирала носа си. Това би било събитие, защото в предишното Деси нееднократно е споделяла, че няма такова желание и се харесва такава, каквато е, писа Уикенд.

„ Да, носът ми е чупен три пъти, само че не искам да си направя интервенция. Щом по този начин се е случило – значи по този начин е трябвало ”, казвала е Деси в изявление през далечната 2006 година

Дали пък не е трансформирала мнението си?, чудят се фенове и след гостуванията й в предаването „ Искрено и персонално ” на Миглена Ангелова по телевизия „ Code Health TV ”, както и през април в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Именно пред Николаос Цитиридис а ктрисата показа любопитна детайлност, която е евентуално да внесе известна доза изясненост по въпроса. „ Доскоро бяха три, само че април, предходната година си го счупих още един път ”, отговори Деси на въпроса какъв брой пъти е чупила носа си. Той несъмнено се видя много друг на доста фенове, сравнявайки със остарели фотоси на Деси, изтъквайки разликите. И да има смяна, тя е напълно козметична и професионално изпълнена, безапелационни са феновете. И дори се възхитиха какъв брой естетически издържана е визията на Деси Тенекеджиева.

Тя чупи три пъти носа си още като дете, само че е споделяла за два от тях. Първият път предходна с колело през витрина, без да подозира, несъмнено, за стъклената бариера. Вторият път носът й бил строшен от запратена с гняв тенис топка – слепешката, само че улучила носа й. „ И отново кръв, болница, аз ритвам лекаря... в този момент ми звучи извънредно смешно ”, споделяла е Деси преди години за прекарванията си.

Миналата година актрисата, която е и продуцент, завоюва делото във Върховния касационен съд, което заведе против „ Шоуто на Слави ” и Би Ти Ви поради насмешки към нея в скечове. Решението на съда излезе на 11 август след 5-годишна сага. В основата на бъзиците е точно носа й.Деси Тенекеджиева дебютира в киното през 1985 година Тя е публично рекламно лице на международно известния дизайнер Жан-Пол Готие в продължение на 7 години, а по-късно на японския колос „ Сузуки ”. Актрисата е играла в към 40 кино лентата, доста от които са интернационалните продукции, и е създател на фондация „ Стоян Камбарев ”, на името на починалия й брачен партньор – режисьорът Стоян Камбарев. Деси Тенекеджиева, която си партнира със звездата Жерар Депардийо във кино лентата „ Моето прасе и аз ”, сега работи по лентата „ The Wheels of Heaven ”. Това стана ясно в края на август, когато Деси показа в инстаграм фотография от Седемте рилски езера.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР