Деси Стоянова, позната на всички от телевизионния екран, стартира собствен

...
Деси Стоянова, позната на всички от телевизионния екран, стартира собствен
Коментари Харесай

Деси Стоянова напуска Преди обед?

Деси Стоянова, позната на всички от телевизионния екран, започва личен план с авторски курсове и подготвителни стратегии за обществено говорене, медийни и презентационни умения. Като учителка по същото-публично говорене се изявява и Ани Цолова, която скоро разгласи, че не желае да чуе към този момент за телевизия. Дали и Стоянова ще последва образеца на своята сътрудник и другарка, следва да проследим, само че към този момент тя води " Преди обед ".

В създаването на курсовете тя стъпва на над 20-годишния си опит като публицист и ефирен водещ. Интензивните на практика курсове съдържат пакет от основни умения за ефикасна връзка, която е в основата на всеки важен триумф. В курса „ Как да бъда медийно атрактивен? “ Деси Стоянова събира ясни, тествани в практиката правила за другарство с медиите, написа Хотнюз. Курсът „ Презентирай и убеждавай “ среща с изпитаните похвати и техники, на които залагат майсторите на общественото говорене, тъй че да въодушевяват, убеждават и продават. Индивидуалните подготвителни стратегии са съобразени напълно с потребностите на участниците.

„ Умението да приказваш безапелационно и въздействащо е като всяко друго умеене, би трябвало да знаеш разпоредбите на играта и да се научиш да ги прилагаш. Смятам, че всеки, който желае, може да усъвършенства уменията си и да реализира доста повече с изявите си – без значение дали става въпрос за дребна или огромна аудитория, за презентация или за изявление в медиите. Вярвам, че опитът, който съм натрупала през годините, може да бъде потребен на всеки, който има нещо свястно за казване и желае да се научи да го споделя по най-впечатляващия и запаметяващ се метод, тъй че да бъде гласът, който се отличава “, споделя Деси Стоянова.

Освен самостоятелни и корпоративни образования, тя готви и събития за по-широката аудитория. На 17 септември и 8 октомври в Интер Експо Център ще се проведат първите две издания на „ Основи на медийното говорене “. Обучението ще даде основа за сполучливо наличие в медиите на всеки, който желае да притегли вниманието към себе си, към своя концепция, план или бизнес. Участниците ще научат явен логаритъм за деяние в 6 стъпки, които могат да им отворят вратите към медиите.
„ Едно конкретизиране за тези, които считат, че до медиите сигурен достъп имат единствено „ връзкарите “ и склонните да си платят за реклама – грешите. Няма потребност да търсите задни малки врати, тъй като има метод да влезете с аплодисменти през парадния вход, просто би трябвало да знаете какво търсят медиите и публиката и по какъв начин да им го дадете. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР