Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в Би Ти Ви,

...
Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Разводът на Деси Стоянова разтърси живота й! Водещата не е на себе си

Деси Стоянова е измежду най-моногамните дами в Би Ти Ви, само че и на нейната улица изгряха проблеми в любовта. Водещата се намира в призрачен интервал от живота си.

По всичко проличава, че Деси се е разделила със брачна половинка си Велислав Русев, като даже нищо чудно към този момент да се е развела с него. От известно време тя не носи брачната си халка, което може да се види в „ Преди обед ” всяка делнична заран.

Връзката на Деси и Вили датира от далечната 2000 година Тогава тя е единствено на 23 година и преди малко е приключила висшето си обучение. Той е по-голям от нея и също е публицист, само че с надалеч по-скромни триумфи.

Според мнозина проблемите сред тях са от дълго време и са свързани с това, че Деси е по-успяла в специалността и носи повече пари у дома. Това комплексирало мъжа й и го карало да мечтае за други дами.

Ако фактически са се развели, ще бъде тъпо, тъй като бракът им датира от 2006 година и имат двама младежи близнаци. Отношенията им бяха цветущи, до момента в който Деси не стана известна и засенчи брачна половинка си, който не стига, че е по-възрастен, а печели и по-малко.

Доказателство за раздялата на двойката е фактът, че неотдавна Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, само че мъжът й не беше с нея, а преди не пропускаше сходни празненства.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Двси Стоянова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР