Деси Слава замина за Дубай с големия си син Майки,

...
Деси Слава замина за Дубай с големия си син Майки,
Коментари Харесай

Какви ги е вършила Деси Слава в Дубай?

Деси Слава отпътува за Дубай с огромния си наследник Майки, само че момчето прекарало огромна част от времето си самичък край басейна на хотела, защото майка му хукнала да работи, написа Шоу Блиц.

#mybigboy ❤️ Maiki Valkov
Публикувахте от в
Изпълнителката е решила да запретне ръкави и да поработи малко по кариерата си. Появиха се любопитни фотоси на Деси Слава от пустинята, които я издадоха какви ги правила в Дубай, само че по-интригуващ е методът, по който наподобява. Феновете на чалга дивата са изумени и с цялостно единогласие обявиха, че е поставила Андреа в дребния си джоб по потреблението на фотошопа.

Оказа се, че Деси е снимала нова фотосесия в пустинята, а евентуално и фрагменти за предстоящ видеоклип. " За малко си помислих, че съм арабска принцеса с тази невероятна рокля ", написа под един от фрагментите гласовитата изпълнителка.

Designer Stoyan Radichev #dubai #dessert #houtecouture #blackdress ❤️
Публикувахте от в
" Добре че ѝ написа името от горната страна, другояче в никакъв случай нямаше да можем да я познаем ", пишат в мрежата недоволни фенове. Видимо Деси Слава е употребила в цялостна мощ стратегия за обработка на фотосите и се е поувлякла и напълно е изменила физиономията си. Вероятно Деси е желала да прикрие непотребните килограми, от които не съумя да се отърве след раждането на втория си наследник.

" Все едно е различен човек. Нито е толкоз слаба, нито е толкоз висока, а пък лицето ѝ не е толкоз безпрепятствено и младолико ", гласи различен коментар в нета.

За малко си помислих, че съм арабска принцеса
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР