Деси Слава втрещи почитателите си с двойната си гуша и

...
Деси Слава втрещи почитателите си с двойната си гуша и
Коментари Харесай

Деси Слава Гони Тони Димитрова По Гуша

Деси Слава втрещи феновете си с двойната си гуша и много едра фигура. Блондинката от Гълъбово бе оприличена от почитателите си на обичаната певица Тони Димитрова, само че не поради гласа, а поради килограмите си.

Младата майка от години има проблеми с килограмите, а след раждането на втория си наследник Борис по този начин и не може да се втали. Тя даде живот на втория си правоприемник през декември 2017 година, като наддаде до 93 кила.

В момента певицата от Раднево тежи към 75 кг и за неин смут има значителен стомах, ханш, баджаци и двойна гуша. Разбира се, на фотосите, които гласовитата изпълнителка разгласява в обществените мрежи, наподобява много по-фина и слаба, само че онлайн лъсва истината.

„ Все едно виждам Тони Димитрова… много си се наляла. Ама най-малко имаш глас, в това няма спор! ”, злъчно отбелязва неин обожател под един от постовете ѝ.

Тони Димитрова е измежду изпълнителките, които са върли съперници на диетите. „ Според мен те би трябвало да се забранят, тъй като при 99% от тях след това се получава йо-йо резултат “, безапелационна е бургазлийката. И въпреки всичко, даже и закръглена, почитателите си я харесват такава, тъй като килограмите й придават сексапил.

При Деси Слава нещата обаче не стоят по този начин, тя е с 15 години по-млада от Тони и е редно да се вземе в ръце с цел да наподобява по-добре на сцената, а и за лично самочувствие, написа „Уикенд“.

Деси няма воля да спортува с обичания си боксьорът Благой Найденов, който пък я твърди, че я харесва всячески. „ Как ще има искания, като тя устоя и него, и сина им Борис. Именно тъй като храни цялата рода, ѝ се постанова да работи и всяка вечер ”, нервничат околните на блондито.

Деси Слава пък явно не се тормози от това, че формите й са надалеч от манекенски и не е уместно да се облича в мини поли и рокли, и продължава да се гологъзи в минижупи, като 20-годишна певица.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР